• IDEATION BAROQUE, L'

    AULLON DE HARO, PEDRO CASIMIRO Ref. 9788416868834 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La concéption des formes dites « baroques » va bien au-delà des limites d’une donnée « constante » de la culture, comme un style de celle-ci qui demande à être analysée en tant que tel.
    Dimensions: 210 x 150 x 7 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc - El demanem a l'editor (de 3 a 7 dies)
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-16868-83-4
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : FRANCÈS
    • Autors : AULLON DE HARO, PEDRO
    • Traductores : TOCUT, EVELYNE
    • Número de pàgines : 120
    • Col·lecció : CASIMIRO EN FRANCES
    La concéption des formes dites « baroques » va bien au-delà des limites d’une donnée « constante » de la culture, comme un style de celle-ci qui demande à être analysée en tant que tel.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.