• CIÈNCIA DEL FUTBOL, LA

    FOLCH, ALBERT EMPURIES Ref. 9788497870467 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Albert Folch va néixer l´any 1966 a Barcelona i va estudiar Física a la Universitat de Barcelona. Després d´una estada al Lawrence Berkeley Laboratory, a Califòrnia, va doctorar-se en Ciències Físiques l´any 1994 per la Universitat de Barcelona. Durant el doctorat va jugar de migcampista a l´equip d...
    Ancho: 141 cm Largo: 216 cm Peso: 176 gr
    Esgotat
    15,55 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9787-046-7
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/09/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : FOLCH, ALBERT
    • Número de pàgines : 112
    • Col·lecció : BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPÚRIES
    Albert Folch va néixer l´any 1966 a Barcelona i va estudiar Física a la Universitat de Barcelona. Després d´una estada al Lawrence Berkeley Laboratory, a Califòrnia, va doctorar-se en Ciències Físiques l´any 1994 per la Universitat de Barcelona. Durant el doctorat va jugar de migcampista a l´equip de futbol de la Facultat de Física i Química. Va fer estades postdoctorals al departament de Química del Massachusetts Institute of Technology i al Center for Engineering in Medicine de la Universitat de Harvard, mentre jugava a l´equip de futbol de la Harvard Medical School. Des de l´any 2000, és professor al departament de Bioenginyeria de la Universitat de Washington, a Seattle, on dirigeix un laboratori d´una dotzena d´investigadors que desenvolupa dispositius microfluídics per a estudis cel·lulars. Juga a futbol amateur a la segona divisió de la Greater Seattle Soccer League, on va ser màxim golejador les temporades de primavera i hivern del 2003.La ciència del futbolPer què hi ha futbolistes amb un xut més potent que d'altres? ¿Calen unes característiques innates per aprendre a xutar? ¿Com és que la naturalesa ha condemnat els jugadors a no ser ambidextres? ¿Per què les teories probabilístiques fallen a l'hora de predir les reaccions d'un seguidor del Barça? Trobar una resposta científica a totes aquestes preguntes podria transformar el futbol de manera radical, i aquesta és la intenció d'Albert Folch a La ciència del futbol. Amb un enfocament totalment innovador i imaginatiu, Folch ens guia pel món de la ciència a la llum d'un esport tan popular com és el futbol. I així, revisant les lleis de Newton, els descobriments d'Einstein o els experiments de Foucault des d'una perspectiva insòlita, arribem a la conclusió que «la naturalesa organitza per tots els racons de l'univers una infinitat de partits microscòpics de futbol».

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.