• SINRAZÓN DE LA RAZÓN. UNA LECTURA DEL QUIJOTE, LA

    CUARTO CENTENARIO DE LA MUERTE DE CERVANTES (1616-2016)

    EGIDO, LUCIANO G. VISOR LIBROS Ref. 9788498956818 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La sinrazón de la razón ofrece una lectura moderna del Quijote, basada en la hipótesis de que su tuna es la exposición y exaltación de un ?yo?, señero y cerrero, excepcional y único, original hasta la extrañeza y la locura, rodea - do y atacado por una sociedad beligerante, que trata de contradecirl...
    Dimensions: 210 x 135 x 25 cm Peso: 700 gr
    Sense estoc - El demanem a l'editor (de 3 a 7 dies)
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9895-681-8
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : EGIDO, LUCIANO G.
    • Número de pàgines : 484
    • Col·lecció : VISOR LITERARIO
    • NumeroColeccion : 19
    La sinrazón de la razón ofrece una lectura moderna del Quijote, basada en la hipótesis de que su tuna es la exposición y exaltación de un ?yo?, señero y cerrero, excepcional y único, original hasta la extrañeza y la locura, rodea - do y atacado por una sociedad beligerante, que trata de contradecirlo, negarlo y anularlo, hasta conseguir devolverlo al redil de la conformidad y de la normalidad mostrenca e irrelevante, al nivel de la tradición y del común de los mortales. Esta idea básica se ve confirmada y reafirmada por las numerosas historias confluyentes que rodean la historia principal y que amplían la defensa de la individualidad voluntariosa, fundamentalmente femenina, que se esfuerza por deshacer los prejuicios sociales sobre la condición de la mujer, históricamente determinada, con lo que se subraya la pureza del ?yo?, frente a los otros, simbolizada por los personajes masculinos. Todo esto teñido por una fuerte dosis de autobiografismo del autor y una profunda crítica social.
    Luciano G. Egido (Salamanca, 1928), doctor en Filosofía y Letras, con una Tesis sobre Gracián, inició su carrera literaria a los sesenta y cinco años, después de haber sido profesor universitario, crítico de cine y articulista y haber publicado dos ensayos, Salamanca, la gran metáfora de Unamuno y Agonizar en Salamanca. Ha publicado cinco novelas, entre ellas, El cuarzo rojo de Salamanca (1993), Premio Miguel Delibes; El corazón inmóvil (1995), Premio Nacional de la Crítica; Los túneles del paraíso (2009), Premio Villalar de Novela Histórica. En 2004 le fue concedido el Premio de las Letras de Castilla y León.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.